- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Chuť moře
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Češi se k tuzemským rybám chovají trochu macešsky, mnohem radši totiž kupují ty dovážené. Na mořském okounovi a kamenáči jsou ostatně postaveny i oba dnešní recepty. To, co platí pro přípravu těchto šupináčů, se však dá snadno vztáhnout i na ryby ostatní.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Čekanka, pivo a hranolky: tři nosné sloupy belgické gastronomie. Prvnímu se říká bílé zlato, druhý je nejoblíbenější ingrediencí a třetí se...
6. 5. 2009 ▪ 5 min. čtení
Michelinské recepty v rytmu Allegra
Dlouhý seznam ingrediencí ještě neznamená, že recept musí být složitý, tvrdí David Anger, který v kuchyni restaurace Allegro zastupuje Andreu...
18. 6. 2010 ▪ 6 min. čtení
Oceán v jednom hrnci
Šéfkuchař Jiří Štift vybral dva jednoduché recepty s chutí moře. Jejich základem jsou slávky. Připravit je můžete na klasický belgický způsob na...
12. 2. 2010 ▪ 5 min. čtení
Vybíráme z HN
Nejdřív zrušili bakalářské práce, teď VŠE zkrátí studium na magistra u poptávaného oboru
Pouhý rok výuky, pak několikaměsíční praxe a diplomová práce bude nově stačit k získání magisterského titulu. A to na Fakultě podnikohospodářské...
26. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Evropské banky loni zaplatily v Rusku na daních čtyřnásobek toho co před invazí. Nejvíc připadá na Raiffeisen Bank
Velké evropské banky, které nadále působí v Rusku, zaplatily v loňském roce do ruského rozpočtu na daních zhruba 800 milionů eur (přes 20...
29. 4. 2024 ▪ 3 min. čtení
Trh komerčních nemovitostí se probouzí, drží ho růst nájmů i velcí hráči
Uplynulý rok, byť už je nějakou dobu za námi, nebyl pro komerční nemovitosti tím z nejsnazších, čemuž odpovídají výsledky evropských i světových...
29. 4. 2024 ▪ 2 min. čtení
Ranní brífink
Češi mají jiné dějiny než Slováci, kteří jsou kulturně blíž k Maďarům. Slovensko je nedokončený stát
Co se děje a bude dít se slovenskými médii pod novou vládou Roberta Fica, proč jsou Slováci jiní než Češi a proč bude Fico lokálním vládcem...
29. 4. 2024 ▪ 10:49 min.