- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Jak mlátit s chobotnicí
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Šéf pražského maratonu Carlo Capalbo se vyhýbá červenému masu a drůbeži, mořské plody a ryby ale jí rád a pravidelně. S proč ne?! zašel na chobotnicové menu v pražské restauraci La Finestra.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Češi se k tuzemským rybám chovají trochu macešsky, mnohem radši totiž kupují ty dovážené. Na mořském okounovi a kamenáči jsou ostatně postaveny...
12. 7. 2010 ▪ 6 min. čtení
Od mušlí k čekance
Čekanka, pivo a hranolky: tři nosné sloupy belgické gastronomie. Prvnímu se říká bílé zlato, druhý je nejoblíbenější ingrediencí a třetí se...
6. 5. 2009 ▪ 5 min. čtení
Oceán v jednom hrnci
Šéfkuchař Jiří Štift vybral dva jednoduché recepty s chutí moře. Jejich základem jsou slávky. Připravit je můžete na klasický belgický způsob na...
12. 2. 2010 ▪ 5 min. čtení
Vybíráme z HN
Nejdřív zrušili bakalářské práce, teď VŠE zkrátí studium na magistra u poptávaného oboru
Pouhý rok výuky, pak několikaměsíční praxe a diplomová práce bude nově stačit k získání magisterského titulu. A to na Fakultě podnikohospodářské...
26. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
analýza
Rusové mají úspěchy na východě, kvůli americké pomoci mohou uspíšit ofenzivu. Ukrajinci potřebují hlavně víc vojáků
Poprvé od jara 2022 vrchní velitel ukrajinské armády otevřeně přiznává, že jeho jednotky musejí ustupovat. Střídání vyčerpaných ukrajinských...
28. 4. 2024 ▪ 5 min. čtení
Málokdo tak zásadně ovlivnil tolik lidí. Co pro Čechy znamenal historik Robert Kvaček
Jak mladším ročníkům přiblížit absurditu, ale zároveň tupý útlak, který se v naší zemi odehrával za takzvané normalizace po roce 1968? Třeba...
28. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení