- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Kyselica na kocovinu
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Hutná valašská polévka z kysaného zelí se dřív snídávala, aby chlapi měli dost síly na práci v lese; jeden talíř je tak vydatný, že stačí místo oběda. Nemluvě o tom, že voňavá kyselica je to nejlepší na ukonejšení těla mučeného novoroční kocovinou.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Čechů, kteří odmítají jíst růžičkovou kapustu, je strašně moc. Přitom aby změnili názor, stačí jedno sousto krátce povařené kapustičky ovoněné...
10. 12. 2010 ▪ 4 min. čtení
Purpurová delikatesa
Řepa patří mezi suroviny, které skoro nic nestojí, a přitom se z nich dá připravit slavnostní hostina. K výjimečným příležitostem ji ostatně...
19. 11. 2010 ▪ 4 min. čtení
Husička dozlatova
Některá jídla stačí připravit jednou do roka, třeba pečenou husu na svatého Martina. Díky téhle kuchařské akci si pořídíte krom pečínky se...
12. 11. 2010 ▪ 5 min. čtení
Vybíráme z HN
Stavba
Nejčastější chyby podle Ferdinanda: sezení na terase, automatická závlaha či málo jahod a pokory
Ferdinand Leffler je zahradní architekt a zakladatel ateliéru Flera. Je známý z pořadu České televize Ferdinandovy zahrady.
17. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Malina by měla spáchat rituální sebevraždu, říká krizový manažer padlé firmy. Jiní by s ní rádi dál fungovali
Za necelý měsíc, 15. května, proběhne další schůze věřitelů padlého Energetického holdingu Malina. Po loni zkrachovalém dodavateli...
19. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Stavebníci a banky lobbují za dotované hypotéky. A ty se mohou stát největším průšvihem roku
Neptejte se účetních, jak řídit rozpočet, neptejte se prodejců realit, jestli je výhodné koupit byt, a poskytovatelů hypoték na nejlepší čas pro...
19. 4. 2024 ▪ 3 min. čtení
Ranní brífink
Komu patří Karsit? Románová detektivka z reálného života českého byznysu
V Ranním brífinku se podíváme na příběh strojírenské firmy Karsit z východních Čech, kolem níž se točí pozoruhodný spor dědiců i zájemců o její...
19. 4. 2024 ▪ 08:53 min.