Pokud máme my všichni, kdo žijeme v téhle středoevropské kotlině, opravdu něco společného, pak to, že rádi slavíme. Všechny ty nejrůznější svátky, jak dosvědčují obchodní statistiky, pak radostně propijeme a s odpuštěním "prožereme". Vaříme přitom tradiční laskominy, a také rádi experimentujeme. Třeba ve východním stylu. Asijská kuchyně je u nás stále populárnější, což platí i o tzv. fusion, způsobu kombinujícím suroviny, techniky a zvyklosti různých krajů. Tedy i exotiku s tradiční regionální kuchyní.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se