Letní zahrádky, terasy, a občas dokonce i balkony mají jedno společné - jsou ideálním místem pro přípravu jídel pečených na ohni. Zdálo se, že boom grilování v Česku musí už jednou konečně polevit, ale jak to tak vypadá, baví nás to čím dál tím víc.

Nakonec jak by ne: příprava je jednoduchá, tedy znáte-li pár fíglů a máte-li už tenhle rituál alespoň trošku pod kůží. Vlastní práce u grilu je zároveň příjemná společenská záležitost a šikovný "grilař" v očích dam výrazně boduje, takže muži, kteří se běžně do kuchyně nehrnou, si dokážou náramně užít téhle kuchařské příležitosti. No a když se vše povede - respektive nespálí nebo nevysuší - efekt je také náramný. A je jedno, zda grilujete ryby, maso, plody moře, nebo třeba čerstvě utržené cukety a lilky. Jistota je tu jen jedna, že se po všem vzápětí zapráší.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se