Pivní kultura v Česku mluví jednotnou řečí − jedna čárka na lístku se rovná jednomu pivu. Platí to jak v restauraci ve vilové čtvrti na pražském Smíchově, tak v hospodě nedaleko jabloneckého nádraží.

Zásadní rozdíl je v tom, že zatímco jablonecký hostinský Miroslav Novotný z hospody U Nádraží hostům útratu spočítá rovnou u stolu s tužkou v ruce, šéf pražské restaurace Na Farkáně Daniel Houška údaje z lístku za barem naťuká do tabletu, uloží je a pak klientovi vytiskne účtenku.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se