Teprve před dvěma měsíci otevřela po několikaleté pauze legendární smíchovská restaurace La Cambusa. Její současný majitel a šéfkuchař v jedné osobě Štěpán Kraus tak navazuje na tradici kuchaře Constantina Pleského, který před lety restauraci zaměřenou především na ryby a mořské plody založil a dlouhá léta vedl.

Nová La Cambusa je též zaměřena na ryby, ale do nabídky se podle šéfkuchaře Krause procpaly i pokrmy z masa. Restaurace akcentuje především španělskou kuchyni, ale často zabrousí i do Itálie a Francie. "Postavil jsem to především na tapas, které, jak doufám, postaví chuťové buňky našich hostů do pozoru," láká majitel restaurace Kraus.

Zbývá vám ještě 40 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se