reklama
přihlášení odhlášení online inzerce mobilní verze | obsahový servis | online archivy | předplatné titulů economia       rss | mms | sms      
Nejste-li dosud registrován, pokračujte zde
Uživatelské jméno:
Heslo:
HN.IHNED.CZ  24. 4. 2012  00:00
Václav Frič

Václav Frič: Kuře z Polska nekoupím, lepší je kohoutek z Francie

 

Šéfkuchař restaurace Na Pekárně Václav Frič je člověk energický. Z kuchyně často vybíhá mezi hosty, aby se ujistil, že je vše v pořádku, a nežinýruje se přidat ruku k dílu, když číšník v plné restauraci nestíhá. "Jsme na vesnici, proto nabízím pořádné porce kvalitního jídla, dobré dezerty a pivo," říká Frič.

HN: Jakému stylu kuchyně se ve vaší restauraci věnujete?

Pořádné české kuchyni. Moje hospoda Na Pekárně je čistá a voňavá, včetně záchodů, což je podle mě velmi podstatné. Kolikrát totiž přijde člověk do pěkné hospody, ale když jde na onu místnost, tak se mu z toho udělá špatně.

Článek patří do placené části serveru.
Chcete si přečíst celý článek?
reklama
reklama
reklama
reklama
 
 
Skotské referendum je varováním evropské unii, že nelze být jen evropskými občany ve svých regionech. hranice... »»»

 
reklama
reklama
reklama