reklama
přihlášení odhlášení online inzerce mobilní verze | obsahový servis | online archivy | předplatné titulů economia       rss | mms | sms      
Nejste-li dosud registrován, pokračujte zde
Uživatelské jméno:
Heslo:
Úvodní stránka iHNed.cz iHNed.cz Hospodářské noviny Respekt Ekonom Marketing&Media Obchodní věstník KarieraWeb Odborné měsíčníky
Aktuální vydání Poslední týden Online archiv Rubriky IN Magazín Víkend Proč ne?! Český exportér
HN.IHNED.CZ  24. 4. 2012  00:00
Václav Frič

Václav Frič: Kuře z Polska nekoupím, lepší je kohoutek z Francie

 

Šéfkuchař restaurace Na Pekárně Václav Frič je člověk energický. Z kuchyně často vybíhá mezi hosty, aby se ujistil, že je vše v pořádku, a nežinýruje se přidat ruku k dílu, když číšník v plné restauraci nestíhá. "Jsme na vesnici, proto nabízím pořádné porce kvalitního jídla, dobré dezerty a pivo," říká Frič.

HN: Jakému stylu kuchyně se ve vaší restauraci věnujete?

Pořádné české kuchyni. Moje hospoda Na Pekárně je čistá a voňavá, včetně záchodů, což je podle mě velmi podstatné. Kolikrát totiž přijde člověk do pěkné hospody, ale když jde na onu místnost, tak se mu z toho udělá špatně.

Článek patří do placené části serveru.
Chcete si přečíst celý článek?
reklama
reklama
reklama
reklama
 
 
V západním pojetí mají slova "válka" a "invaze" jasné významy. Z knih, filmů a televize víme, že v těchto... »»»

 
reklama
 
reklama
reklama