Kam jet, když chce člověk ochutnat Asii? "Do Singapuru," říká šéfkuchař pražské restaurace Aureole Jiří Král. "Asie se tam koncentruje do malého prostoru. Můžete si tam dát cokoli a gastronomie je tam úžasná." Měl možnost tam nahlédnout pod ruce kuchařům hned několika špičkových restaurací.

Třeba v kuchyni velkého hotelu, kde připravovali místní specialitu - kraby se sladko-pálivou omáčkou, která je na pohled skoro černá. "Je to výborné, ale po jídle aby se šel člověk umýt," vzpomíná.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se